Verzenden
Verzenden

Bij een bestelling van €50,- euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht, hierbij worden verzendkosten zelf, kortingen en gewonnen artikelen niet mee gerekend.
 
Wanneer u uw order op werkdagen plaatst en betaalt, wordt uw bestelling binnen 1 werkdag via DHL/PostNL/DPD verzonden tenzij op de website voor het betreffende artikel anders staat vermeld. Mocht bovengenoemde levertijd onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan tijdig via de e-mail op de hoogte gesteld.

Wij werken vanuit huis in Noordwijkerhout, en verzenden pakketten binnen Nederland, Belgie en Duitsland.

Via de email houden wij u op de hoogte van de status van uw levering, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hipvip is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Bepalingen van DHL/PostNL/DPD.
Hipvip kan het pakket ook verzekerd versturen. Stuur dan even een mailtje naar Hipvip onder vermelding van het ordernr. Deze extra kosten worden aan u doorberekend. Problemen met de levering of vragen? Mail naar: info@hipvip.nl

 
 
Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang 5% korting!

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN