Verzenden
Verzenden

Bij een bestelling van €50,- euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht, hierbij worden verzendkosten zelf, kortingen en gewonnen artikelen niet mee gerekend!
 
Wanneer u uw order op werkdagen plaatst en betaalt, wordt uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen via DHL/PostNL/DPD verzonden tenzij op de website voor het betreffende artikel anders staat vermeld. Mocht bovengenoemde levertijd onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan tijdig via de e-mail op de hoogte gesteld.

Wij werken vanuit huis in Noordwijkerhout, en verzenden pakketten binnen Nederland en Belgie.

Via de email houden wij u op de hoogte van de status van uw levering, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hipvip is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Bepalingen van DHL/PostNL.
Hipvip kan het pakket ook verzekerd versturen. Stuur dan even een mailtje naar Hipvip onder vermelding van het ordernr. Deze extra kosten worden aan u doorberekend. Verzenden via brievenbuspost  is geheel op eigen risico!

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN